Bayburt Belediyesi

BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI

Geri

BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI

20 Nisan 2023

Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in son günlerine girilmesiyle birlikte Ramazan Bayramı tüm yurtta heyecanla beklenirken Belediyemizde bayramlaşma heyecanı vardı.

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci Bayburt Belediyesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Salonunda gerçekleşen bayramlaşma töreninde personeli ile bayramlaştı. 

Personeliyle hasbihal eden Başkanımız Pekmezci Bayburt Belediyesi olarak bir aile olduklarını ifade ederek Bayburt’a hep beraber hizmet ettiklerini söyledi ve yapılacak hizmetler hakkında tavsiyeler vererek uyarılarda bulundu. Noksanlarıyla ve kazançlarıyla bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Pekmezci, “Bayramdan sonra yoğun bir çalışma temposu içinde olacağız. Herkesin görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inancım tamdır” dedi.

Konuşmasında özellikle ev sahibi olmayan belediye personelimizin kooperatif kurularak ev sahibi olması konusunda gelen taleplere de değinen Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, “Bayburt Belediyesi personeline ait olmak üzere bir kooperatif kuracağız. Bu kooperatife bir yönetim oluşturacağız. Öncelik evi olmayan arkadaşlarımız olmak üzere sonrasında da evi olup da aile bireyleri için ev almak isteyenlerin yararlanabileceği bir kooperatif oluşturmak istiyoruz. Şartları ve başvuru tarihlerini sonra açıklayacağız. Bu vesile ile tekrar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbim ailelerimizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir şekilde nice bayramlar geçirmeyi sizlere ve bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci daha sonra Belediye Başkan Yardımcılarımız Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk ile birim müdürlerimiz ve tüm belediye personelimizin hazır bulunduğu programda personeliyle tek tek bayramlaşarak bayramlarını tebrik etti.