Bayburt Belediyesi

BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI

Geri

BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI

23 Haziran 2023
Kurban Bayramı tüm yurtta heyecanla beklenirken Belediyemizde bayramlaşma coşkusu erken yaşandı.
Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci Bayburt Belediyesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde personelimizle ile bayramlaştı.
Personelimizle hasbihal eden Başkanımız Pekmezci Bayburt Belediyesi olarak bir aile olduklarını belirterek, “Bayburt Belediyesi’nin çok değerli personeli, birim amirleri, başkan yardımcıları. Bizler bir ve beraber hareket ettiğimiz sürece Bayburt insanına her daim çok güzel hizmetler edecek güçteyiz. Yaz sezonuyla birlikte çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız ve kış gelmeden hedeflediğimiz çalışmalarımızı sonuçlandırmış olacağız. Rabbim nice sağlıklı günlerde, nice Kurban Bayramlarını birlikte paylaşmayı bize nasip eylesin. Ailelerimizle birlikte sağlık sıhhat içinde güzellikleri paylaşalım istiyorum. Size şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.
Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci daha sonra Belediye Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli, birim müdürlerimiz ve tüm belediye personelimizin hazır bulunduğu programda; personelimizle tek tek bayramlaşarak bayramlarını tebrik etti.