Belediyemizden Bir İlk Daha..

Belediyemizden Bir İlk Daha..

14 Haziran 2016

Belediyemiz sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetlerini sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Bayburt’ta bir ilk olma özelliği taşıyan ve özel çocukların hayatlarını kolaylaştıracak çözümler getirerek onların diğer çocuklarla aynı haklara sahip olduklarını hissetmelerini sağlayacak şekilde planlanan engelsiz çocuk parkını Şair Zihni Kent Ormanı’nda hizmete sundu. Belediyemiz tarafından böylece özel ilgiye muhtaç çocukların dört duvar arasından kurtarılmalarına yönelik önemli bir adım atıldı.

Mahallelerdeki Çocuk Parkları Elden Geçirilecek

Ayrıca mahallelerdeki çocuk parklarını da elden geçirecek olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz belirli bir program dâhilinde çocuk parklarında inceleme yaparak bu parklardaki oyun gruplarının bakımını gerçekleştirecek ve kullanılamayacak durumda olan oyun gruplarını değiştirecek.