Bayburt Belediyesi

BÜYÜK ZAFERİN 101. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Geri

BÜYÜK ZAFERİN 101. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos 2023

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Bayburt'ta büyük coşkuyla başladı.

Saray Bahçesi Kent Meydanı'nda başlayan kutlamalarda Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ve Bayburt Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın seslendirilmesi ve bayrağın göndere çekilmesiyle buradaki tören sona erdi.

Daha sonra Bayburt Valiliği'ndeki tebrigat törenine geçildi. Buradaki törende Vali Eldivan Belediye Başkanımız Pekmezci ve Garnizon Komutanı Akkaya tebrikleri kabul etti.

 

Tüm Yurtta Olduğu Gibi Bayburt'ta da Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen törenlerde ise Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan beraberinde Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya ile birlikte törene katılan vatandaşların bayramını kutladı.

Daha sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapılması ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasıyla devam etti.

Program halk oyunları gösterilerinin yapılması ve tören geçişiyle sona erdi.

 

Zafer Bayramı Resepsiyonu Düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bayburt Öğretmenevi'nde resepsiyon düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın seslendirilmesiyle başlayan resepsiyonda Zafer Türküsü isimli sinevizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. Mesajın okunması sonrasında Bayburt Valisi Mustafa Eldivan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Canlı müzik dinletisinin de gerçekleştirildiği programa Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Milletvekili Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve stk temsilcileri katıldı.

Resepsiyon fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.