Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

14 Ekim 2015

Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Bayburt Müftülüğü’nce Şair Zihni Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla kutlandı.

Programa, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanımız Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Yılmaz, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri, Bayburt İl Müftü Vekili Abdurrahman Tercan, kuran kursu öğreticileri ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda selamlama konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan namaz konulu sine vizyon gösterimi gerçekleştirildi.  Daha sonra Bayburt İl Müftülüğü İlahi Grubunun ilahiler seslendirmesiyle devam eden program Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özkan, “Namazla Yeniden Diriliş” konulu konferansı ile plaket ve teşekkür belgesi takdiminden sonra program sona erdi.