Ekiplerimiz Çalışmalarına Ara vermeden Devam Ediyor

Ekiplerimiz Çalışmalarına Ara vermeden Devam Ediyor

16 Ağustos 2015

Belediyemiz Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri’ne bağlı ekipleri kent genelinde gerçekleştirdiği parke ve bordür çalışmalarına Genç Osman ve Veysel Mahalleleri’nde devam ediyor. Alt yapı çalışmaları çerçevesinde yapılan kazılar nedeniyle  tahrip olan yollarda bir yandan parke ve bordür çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz bir yandan da asfalt çalışması yürütüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Genç Osman ve Veysel Mahalleleri’nde bulunan yaya kullanım alanlarındaki olumsuzluklar giderilmiş olacak.

Park ve Bahçeler Elden Geçiriliyor

Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise yaz mevsiminin gelmesiyle beraber nüfusu artan şehrimizde gezi ve piknik alanı olarak yoğun bir şekilde kullanılan park ve bahçeleri elden geçiriyor. Ekiplerimiz Bayburt’un en sık ziyaret edilen noktalarından olan Rabia Kadıoğlu Parkında düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.  Bu çalışmayla beraberde vatandaşlarımız yürüyüşlerini daha estetik bir ortamda gerçekleştirecek.