Ekiplerimiz Ramazan Mesaisinde..

Ekiplerimiz Ramazan Mesaisinde..

23 Haziran 2016

Belediyemizin sahada görevli ekipleri Ramazan ayında da çalışmalarına tempo düşürmeden devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kavşak ve refüjlerde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de şehir merkezindeki mahallelerde asfalt mesailerine tüm hızıyla devem ediyor.  Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde asfalt uygulamalarını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin gideren Fen İşleri ekiplerimiz çalışmalarını Veysel Mahallesi Saatçi Sokak ve Velişaban Mahallesi 1 Nolu Erzurum Caddesine taşıdı. Ekiplerimizin çalışmalarını tamamlamasıyla beraber bu bölgelerde de yaya ve araç trafiği rahatlamış olacak.

Başkanımız Memiş Çalışmaları Yerinde Takip Etti

Şehrimizin çeşitli noktalarındaki refüj ve kavşaklarında çalışmalarını devam ettiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise çalışmalarını üniversite ve emniyet müdürlüğü mevkilerinde bulunan refüj ve kavşaklarda sürdürüyor. Buralarda rengârenk çiçekleri toprakla buluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kavşak ve refüjlerin çehresini değiştiriyor. Bu noktalarda çalışmalar devam ederken Belediye Başkanımız Mete Memiş çalışmaları yerinde takip ederek bilgi aldı.