GÜMÜŞHANE VALİSİ'NDEN BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ'YE ZİYARET

GÜMÜŞHANE VALİSİ'NDEN BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ'YE ZİYARET

7 Kasım 2023

Gümüşhane Valisi Sayın Alper Tanrısever Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu.

Vali Tanrısever’i Bayburt’ta ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Başkanımız Pekmezci misafirine Bayburt’un tarih ve kültürü hakkında bilgi vererek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Vali Tanrısever ise Bayburt’ta bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek Başkanımız Pekmezci’ye misafirperverliğinden ve kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Başkanımız Hükmü Pekmezci Vali Alper Tanrısever’e ziyaret anısına plaket takdiminde bulunarak Belediyemiz Yöresel Ürünler ve Turşu Fabrikası’nda üretimi yapılan ürünlerden hediye etti.

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ise Başkanımız Pekmezci’ye Gümüşhane’nin yöresel ürünlerinin yer aldığı hediye sandığı takdim etti.

Ziyarette Vali Tanrısever’e Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan eşlik etti.