İl Genel Meclis Başkanı Ağın ve Meclis Üyelerinden Başkanımız Pekmezci’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

12 Nisan 2019

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından mazbatalarını alan Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Ağın ve Meclis Üyeleri, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’ye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Pekmezci, Ağın ve beraberindeki üyelere teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Ağın ve Meclis Üyeleri ise, Belediye Başkanımız Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarı temennisinde bulundular.

Ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Ağın’ın yanı sıra Meclis Üyeleri Ali Fuat Değirmenci, Bülent Yardımcı, Barış Bayram, Hüseyin Efe, Sinan Birgül, Birol Keskinoğlu ve Ahmet Nebil Aydın da yer aldı.