İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

14 Eylül 2023
Bayburt’ta İlk Öğretim Haftası coşkuyla kutlandı.
Öğrencilerin ve eğitim camiasının heyecanına Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ve Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan da ortak oldu.
Şair Zihni İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Güven günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirdiler.
Konuşmaların ardından kendisi de Şair Zihni İlkokulu mezunu olan Başkanımız Pekmezci'ye Vali Eldivan tarafından okul yönetimince hazırlanan öğrenciyken aldığı karnelerden bir örnek takdim edildi.
Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okunarak çeşitli gösteriler ve halk oyunları sergilendi.
Törenin sonunda Vali Eldivan, Başkanımız Hükmü Pekmezci ve protokol üyeleri öğrencileri sınıfta ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim ettiler.