İPEKYOLU KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İPEKYOLU KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

17 Temmuz 2023

Belediyemiz tarafından bu yıl 27.'si organize edilen Bayburt Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında Şölen Komitesi'nce Dede Korkut Anıtı'na çelenk konuldu. Daha sonra Mehteran Takımı ve Halk Oyunları eşliğinde İpekyolu Korteji hareket etti.

Saray Bahçesi Kent Meydanı'nda son bulan kortej yürüyüşüne Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim, Bayburt Milletvekili Sayın Orhan Ateş, Gümüşhane Milletvekili Sayın Musa Küçük, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Anayasa Mahkemesi Eski Üyesi ve Uyuşmazlık Mahkemesi Eski Başkanı Hicabi Dursun, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi İdris Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkan Vekili Esmani Kaban, Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, MHP önceki dönem İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, kurum amirleri, Stk temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.