Bayburt Belediyesi

Kır Kahvesi Hizmete Sunuldu

Geri

Kır Kahvesi Hizmete Sunuldu

29 Haziran 2014

Şehrimizin önemli turizm mekânı olan Şehit Osman Tepesi’nde yeniden düzenlenen Kır Kahvesi’nin açılışı gerçekleşti.

Bayburt’un en çok uğrak yerlerinden biri olan Şehit Osman Tepesi’nde yıllar önce belediyemiz tarafından yaptırılan Kır Kahvesi, modern bir şekilde düzenlenerek tekrar hizmete sunuldu.

Çevre düzenlemesi ve kamelyalarının yeniden yapıldığı Kır Kahvesi’nin açılışına Belediye Başkanımız Mete Memiş, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan ve vatandaşlar katıldı.

“Burası en Güzel Şekilde Hizmet Edecektir”

Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanımız Memiş yaptığı konuşmada, “İnşallah burası çok güzel hizmet edecektir. Bayburt’umuza gelen misafirlerimiz ve Bayburt’ta yaşayan mukimlerimiz burada en güzel şekilde istifade edecekler. Biz de Şehit Osman Tepesi’nin en güzel şekilde hizmet vermesini sağlamak amacıyla ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mevcut olan binayı da seneye Bayburt’a yakışır şekilde yeniden yaptıracağız. Bu bina Bayburt’un tarihini, Bayburt’un kültürünü, Bayburt’un kimliğini yansıtır hüviyette olacak” dedi.