Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nden Belediye Başkanımıza Ziyaret

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nden Belediye Başkanımıza Ziyaret

14 Nisan 2019

Bayburt Kültür ve Turizm İl Müdürü Bekir Kurtoğlu ve beraberindeki heyet, "Turizm Haftası" dolayısıyla Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci'yi makamında ziyaret etti.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanımızı ziyaret eden Kültür ve Turizm İl Müdürü Bekir Kurtoğlu, Müdür Yardımcısı Osman Özyurt, Müze Müdürü Adem Bedir, Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) İl Temsilcisi Fatih Durğut, Fatih Topallaz (Şef) Kurban Çil (Dede Korkut) ve Turan Çakır (Bamsı Beyrek) etkinlikler hakkında Başkanımız Pekmezci'ye bilgi verdiler.

Belediye Başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden Bayburt Kültür ve Turizm İl Müdürü Kurtoğlu, ziyaret anısına "Börk" hediye etti.

Ziyarette ayrıca Dede Korkut kostümü giyen Kurban Çil tarafından Dede Korkut'un duası okundu.