Bayburt Belediyesi

Maliye Bakanı Ağbal: “Belediye Başkanımız Çok Gayretli Bir Şekilde Altyapıyı Yapıyor”

Geri

Maliye Bakanı Ağbal: “Belediye Başkanımız Çok Gayretli Bir Şekilde Altyapıyı Yapıyor”

20 Ağustos 2016

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Ak Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bayburt’a geldiler.

Vali İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanımız Mete Memiş ve Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal tarafından Erzurum Havalimanında karşılanan Maliye Bakanı Ağbal Bayburt’a gelişinde ayağının tozuyla İl Özel İdaresine ait asfalt şantiyesi,  21 Şubat Sanayi Sitesi ve yapımı devam eden Milli Eğitim Kampüsünde incelemelerde bulundu. 

Milli Eğitim Kampüsü’nde Bayburt’a yapılacak yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Ağbal belediyemizin devam eden çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Çalışmaların devam ettiğini ve sabırlı olunması gerektiğini belirten Maliye Bakanı Naci Ağbal şöyle konuştu:

Üst Yapı 2 Merhalede Tamamlanacak

“Arkadaşlar sabırlı olun belediye başkanımız çok özverili çok gayretli bir şekilde altyapıyı yapıyor. Üst yapı içinse belli bir zaman beklemek gerekiyor. Gerekli kontroller yapılıyor. Üstyapının ihalesi de yapılmış durumda. Üst yapıyı 2 merhalede tamamlayacağız. 1. Merhalede Bayburt Belediyesi tarafından şehrin belirli bir bölümüne sıcak asfalt atılacak ve kaldırımlar yapılacak dolayısıyla üst yapıyla ilgili verdiğimiz yerine getirilecek vatandaşlarımız inşallah üst yapıyla ilgili çalışmaları görecekler.”

2 Proje Daha Var

“Bu arada belediyemizin iki tane daha projesi var. Bunlardan bir tanesi Kaleardı Mahallesindeki park projesi. Belediyemiz inşallah onunda ihalesini yaptı. Dolayısıyla Kaleardı devasa, modern güzel bir parka kavuşuyor.  Birde kent merkezindeki otopark ve kent meydanı projesi var. Burada da teknik olarak çalışmalar son aşamaya geldi.  İnşallah valiliğin hemen arksında bir kent meydanı oluşturma projemizde başlıyor. Yer altında da otopark yapıyoruz. Daha sonrada valiliğe ait orda bulunan ek binayı da yıkmak suretiyle de orada geniş meydan oluşturulacak.”

Köy Ziyaretlerinin Ardından Bayburt’tan Ayrıldı

Basın açımlamasının ardından Beşpınar, Mutlu ve Devetaşı Köylerine gerçekleştireceği ziyaretler için Milli Eğitim Kampüsünden ayrılan Bakan Ağbal köy ziyaretlerinin ardından tekrar Bayburt’a dönerek Ulu Camiinde kıldığı ikindi namazının ardından Bayburt’tan ayrıldı.