Bayburt Belediyesi

 Maliye Bakanı Ağbal Cumhuriyet Caddesi’ni İnceledi

Geri

 Maliye Bakanı Ağbal Cumhuriyet Caddesi’ni İnceledi

27 Nisan 2018

Bir dizi ziyaret için Bayburt’a gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal geçtiğimiz günlerde yeni sezon yol kaldırım yapım çalışmalarının başlatıldığı Cumhuriyet Caddesi’nde hızla devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yol kazıma işleminin tamamlanmasının ardından pmt serimi yapılarak küp taş uygulaması öncesi hasır beton çalışmalarının gerçekleştirildiği caddede devam eden bordür yapımı, granit kaldırım yapımı ve küp taş uygulamaları hakkında Belediye Başkanı Mete Memiş ve ilgilerden bilgi alan Bakan Ağbal çok güzel bir işçilik yapıldığını ifade ederek yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Memiş’i ve ilgileri tebrik etti.

Maliye Bakanı Ağbal son olarak ışıklandırma çalışmalarının da yapıldığı Cumhuriyet Caddesi’ndeki gezisinde görme engelli vatandaşların kaldırımda rahat yürüyebilmeleri adına gerçekleştiren kabartmalı yol işaretleri uygulamasını da inceledi.

 Bakan Ağbal’a Belediye Başkanı Mete Memiş’in yanı sıra Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ve ilgililer eşlik etti.