Milletvekili Yeneroğlu’nun Acı Günü

Milletvekili Yeneroğlu’nun Acı Günü

13 Ocak 2016

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Mustafa Yeneroğlu'nun vefat eden babası Zühtü Yeneroğlu, Bayburt Nişantaşı köyünde toprağa verildi.

Almanya'nın Köln şehrinde önceki gün vefat eden Yeneroğlu'nun cenazesi Köln Fatih Camiinde düzenlenen törenden sonra Bayburt'a getirildi. Yeneroğlu için merkeze bağlı Nişantaşı köyünde düzenlenen cenaze törenine ailesinin yanı sıra Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanımız Mete Memiş, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı Başkan Yardımcısı Mehmet Köse, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Selçuk Coşkun, Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, İGMG Onursal Başkanı Yavuz Çelik Karahan ve vatandaşlar katıldı.

Zühtü Yeneroğlu'nun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.