Bayburt Belediyesi

Milletvekilimizden Belediye Başkanımıza Ziyaret

Geri

Milletvekilimizden Belediye Başkanımıza Ziyaret

17 Mayıs 2014

Milletvekilimiz Bünyamin Özbek, Belediye Başkanımız Mete Memiş’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cuma günü gerçekleşen ziyarette Milletvekilimiz Özbek’e Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Belediye Meclis Üyeleri Filiz Öztürk, Esma Okumuş, Halit Gündoğdu, Eyüp Bayrak ve Muzaffer Çeker ile Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Bölen eşlik etti.

Bayburt’umuzda  Altyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Memiş’e hayırlı olsun dileklerini bildiren Milletvekilimiz Özbek ziyarette yaptığı açıklamada, “Bugün Bayburt, Demirözü ve Gökçedere belediyelerimizi ziyaret ettik. Ak Belediyeciliğe önem veren bir iktidarımız var. Güçlü belediyeciliği güçlü iktidarlar gerçekleştirir. Gücünü milletten alan Ak Belediyecilik Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Bayburt’umuzda da altyapı çalışmaları hızla devam ediyor. Hizmet götürmez isek 5 yıl halkımız için yapacağımız hizmetleri ve projeleri sergileyemez isek halkımız gereken cevabı sandıkta veriyor. Belediyeciliğin temelinden gelen bir Başbakanımız var. Yaptığı çalışmalar ve incelemelerle belediyeleri hizmete yönlendiriyor.  Başbakanımız Ak Belediyecilik için bulunmaz bir avantajdır. Ak Belediyeler hizmete devam edecektir.” dedi.

Hep Birlikte Güzel Hizmetlere İmza Atacağız İnşallah

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Mete Memiş ise, “Sayın Milletvekilimize, Ak Parti İl başkanı ve partili arkadaşlarıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bayburt için hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağız inşallah. Göreve geldiğimiz günden beri halkımızın yoğun teveccühü ile karşı karşıyayız. Bu süreçte vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı elde ettik. Gayemiz güzel ve şirin Bayburt’umuzun her metrekaresine en güzel hizmeti eşit olarak götürmek olacaktır. Bu kutsal görevimizde bizden desteğini esirgemeyen Milletvekilimize, partili arkadaşlarımıza ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.