Bayburt Belediyesi

Milli Eğitim Eski Bakanı Dinçer Bayburt’ta…

Geri

Milli Eğitim Eski Bakanı Dinçer Bayburt’ta…

13 Temmuz 2014

Milli Eğitim Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, ilimizde tarihi ve turistik mekânları gezdi.  

İlimize iki günlük program ayıran eski bakan Dinçer, ilk olarak belediyemiz ve İHH tarafından "Dünya Yetimler Günü" nedeniyle yetimler için düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na katıldı.

Öğretmenevi’nde gerçekleşen iftarda yaptığı konuşmasında ülkemizde yetimler için gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi veren bakan Dinçer, daha sonra Ak Parti İl teşkilatına geçerek burada partililere konuşma yaptı.

Beraberinde Milletvekilimiz Bünyamin Özbek, Belediye Başkanımız Mete Memiş ve Ak Parti İl Başkan Vekili Lütfü Bölen ile birlikte esnaf gezisi yapan İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, Yakutiye Camii’nde teravih namazını kıldıktan sonra beraberindekilerle birlikte Yeni Şehir Parkı’na geçti. Gece geç saatlere kadar parktaki vatandaşlarla sohbet eden Dinçer, ertesi günü de şehrimizde birçok tarihi ve turistik mekânı gezdi.

İkinci günkü programına Abdulvahap Gazi türbesini ziyaret ile başlayan ve burada Bayburt’u izleyen Bakan Dinçer, beraberindekilerden şehrimizle ilgili bilgiler aldı. Şehit Osman Tepesi, Taşhan, Kırkçeşmeler ve Ulu Camii’ni de gezen Dinçer, esnaf ziyareti de gerçekleştirerek vatandaşlarımızla sohbet etti.

“Belediyemizin Düzenlediği İftarda Yetim Çocuklarımızla Buluştuk”

İki günlük Bayburt gezisi sonrası ilimizden oldukça memnun ayrılan Milli Eğitim Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer yaptığı açıklamada, Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar diledi. Dinçer, “Çok kıymetli Milletvekili arkadaşım Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı kardeşim Mete Memiş ve İl Başkan vekili Lütfü Bölen Bey’e çok teşekkür ediyorum. İki gündür Bayburt'ta beraberiz. Ülkemizin şirin kentlerinden Bayburt'u ziyaret ettik. Belediyemizin düzenlediği iftar programında yetim çocuklarımızla buluştuk, akabinde esnafımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla sohbet ettik” dedi.

“Eski Bakanımız Ömer Dinçer Bey’i Bayburt’ta Ağırlamaktan Oldukça Memnunuz”

Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Milletvekilimiz Bünyamin Özbek ise “Hükümetimizde uzun süre bakanlıklar yapmış ve şuan İstanbul milletvekilimiz Ömer Dinçer Bey’i Bayburt’ta ağırlamaktan oldukça memnunuz. Cumartesi akşam yetim çocuklarımız için Belediyemizin düzenlediği iftar programına katıldık. Bu programı düzenleyen Belediye Başkanımıza ve İHH yardım vakfına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanımız, Bakan Dinçer’e Ehram Kravat ve Çanta Hediye Etti

Ziyaret anısına Bakan Dinçer’e Bayburt’un yöresel ürünlerinden olan ehramdan üretilmiş kravat ve çanta hediye eden Belediye Başkanımız Mete Memiş de yaptığı açıklamada AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eski Bakan Dinçer’e iki günlük Bayburt gezisi sırasında eşlik ettiklerini ve Bayburt’un tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Memiş,  “Bayburt’umuza iki günlük gezi programı ayıran ve İHH ile birlikte belediyemizin düzenlediği kardeşlik iftarına katılan sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizin birçok tarihi ve doğal güzelliklerini kendisine tanıtma fırsatımız oldu. Zaman zaman vatandaşlarımızla da bir araya geldiğimiz gezilerimizde keyifli sohbetler ettik” şeklinde konuştu.