Öğretmen Adaylarından Başkanımıza Ziyaret

Öğretmen Adaylarından Başkanımıza Ziyaret

23 Mart 2016

Bayburt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent Koçyiğit ve 11 öğretmen adayı Belediye Başkanımız Mete Memiş’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Memiş öğretmen adaylarına çok önemli mesleği ifa edeceklerini belirterek görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

Başkanımız Mete Memiş’e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Müdür Yardımcısı Koçyiğit ve öğretmen adayları Başkanımız Mete Memiş’e görevinde başarılar dilediler. Şubat ayında yapılan alımda atamaları gerçekleştirilen ve görevlendirildikleri şehirlere gitmeden önce Bayburt’ta bir müddet eğitim görecek olan öğretmen adayları yeni eğitim öğretim yılında Anadolu’nun dört biryanındaki görev yerlerine gidecekler.