Osmanlı Ocakları Genel Başkanı, Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı, Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti

17 Haziran 2014

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı M. Emin Canpolat, Belediye Başkanımız Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Osmanlı Ocakları Bayburt İl Başkanı Sedat Sekmen ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanımız Memiş’i ziyaret eden Genel Başkan Canpolat, başkanımız Memiş’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Memiş, Osmanlı Ocakları mensuplarına faaliyetlerinde başarılar diledi. Osmanlı’da Belediye Başkanlarına şehrin emanetçisi manasında “Şehremin” adı verildiğini söyleyen Belediye Başkanımız, dolayısıyla kendilerinin de bu şehrin emanetçisi olduklarını, bu anlayış ve temel felsefe çerçevesinde Bayburt’a hizmet edeceklerini vurguladı.

Ziyarette konuşan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı M. Emin Canpolat ise, Belediye Başkanımız Memiş’e başarılar diledi. Osmanlı Ocakları hakkında bilgi veren Canpolat, Osmanlı tarihini, Osmanlı kültür ve medeniyetini, Osmanlı ahlakını ve hoşgörüsünü bilhassa gençlere aktarmak maksadıyla kurulmuş bir teşkilat olduklarını belirtti.