Bayburt Belediyesi

Sağlık Bakanı Demircan Bayburt’taydı

Geri

Sağlık Bakanı Demircan Bayburt’taydı

21 Nisan 2018

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bayburt’a geldi.

 

Bayburt temaslarına valilik ziyaretiyle başlayan Bakan Demircan Bayburt Belediyesi, AK Parti İl Başkanlığı, devlet hastanesi ile yapımı devam eden 200 yataklı modern hastane inşaatını ziyaret etti.

 

Bayburt Belediyesi’nin örnek bir çalışmayla çehresini değiştirdiği ve büyük beğeni toplayan Cumhuriyet Caddesini gezerek incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Demircan buradan belediyeye geçti.  Burada Türkiye gündemi ve sağlık yatırımlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Demircan Bayburt’ta bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek Başkan Memiş’e misafirperverliğinden ve Bayburt için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ise Bakan Ahmet Demircan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Bayburt’ta Belediye tarafından yapılan yatırımlar ve sosyal belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve günün anısa Bayburt Balı ile ehramdan dokuma seccade hediye etti. 

 

Sağlık Bakanı Demircan’a ziyarette, Vali Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş,  İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ve Ak Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak da eşlik etti.