Bayburt Belediyesi

Sanayi Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Geri

Sanayi Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

27 Haziran 2014

S.S. 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin 2013 Hesap Yılı Olağan Genel Kurulu yapıldı.

21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi A Blok'ta yapılan Genel Kurul toplantısına; Belediye Başkanımız  Mete Memiş, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, Bayburt Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temsilcileri Hüseyin Cüneyt Yıldırım ve Cengiz Sevim, S.S. 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cengiz Kahraman ve üyeler katıldı.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Mete Memiş, Eski Sanayi ve Yeni Sanayi bölgeleri ile alakalı yeni düzenlemelerin istişare yoluyla hayata geçeceğini belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  

“İnşallah sizlerin sayesinde, sizlerin emeklerinizle Bayburt’umuzun sanatkârlığı çevre illerimizde ve ülkemiz genelinde duyulacaktır diye ümit ediyorum. Bayburt Belediyesi olarak sizlerin yanında olduğumuzu ve bundan sonra da olacağımızı ifade ediyorum.

Ramazan ayı sonrası sanayi bölgemizde olması gerekenleri makul ölçüler içerisinde yapmaya gayret edeceğiz. Yine Eski Sanayi bölgesinde yapılması gerekenleri sizlerle, STK’larımızla istişare edip en kısa sürede uygulamaya geçeceğiz. Bayburt’umuzda kanalizasyon çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattık. Günlük ortalama 500 metre imalat yapılıyor. Bu çalışmalar aralık ayı sonu itibariyle inşallah bitecek ve ardından içme suyu şebeke hattının yenilenmesi çalışmalarına başlayacağız. Çalışmalarla birlikte ufak tefek aksaklıklar oluyor, bu aksaklıkları hoş görmenizi diliyorum.  İnşallah 18 ay sonra Bayburt’ta altyapıyla ilgili hiçbir problem kalmayacak.”