Şehidimizi Dualarla Uğurladık

Şehidimizi Dualarla Uğurladık

7 Mayıs 2019

10 Aralık 2016'da hain terör örgütü tarafından İstanbul Beşiktaş'ta yapılan bombalı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen polis memuru Muammer Ateş memleketi Bayburt’ta son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Şehit Ateş için ilk tören Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlendi. Törende saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı ve şehit Ateş'in öz geçmişi okundu.  Daha sonra İl Müftüsü Hasan Başoğlu tarafından yaptırılan duanın ardından şehidin naaşı son yolculuğuna uğurlanmak üzere baba ocağı Çatıksu Köyü’ne doğru yola çıktı.

Doğduğu köy olan Aydıntepe ilçesine bağlı Çatıksu köyüne getirilen şehidin cenazesi, vatandaşlar tarafından köy girişinde bayraklarla karşılandı.

Şehit polis memuru Ateş'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, baba evinde helallik alınmasının ardından Çatıksu Köyü İlk ve Ortaokulu bahçesine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Türk Bayrağı takdim edilen şehidin babasına Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, başsağlığı diledi.

Cenaze törenine şehidin babası Orhan Ateş ile İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Tayyip Sabri Erdil, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Sayın Alparslan Bayraktar, Bayburt Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Milletvekili Sayın Fetani Battal, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Erdal Çetinkaya, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.