Şehit Haberi Bayburt’u Yasa Boğdu

Şehit Haberi Bayburt’u Yasa Boğdu

20 Ocak 2016

Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Bayburtlu Özel Harekat Polisi Ömür Erbay, memleketini yasa boğdu.

Erzurum’dan özel görevle Cizre’ye giden ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan evli ve bir çocuğu bulunan Özel Harekat Polisi Ömür Erbay’ın (29) Bayburt Arpalı’daki baba ocağına acı haber verildi. Acı haberi aileye, Bayburt Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ve Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi ulaştırdı. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen Neşe ve Turgut Erbay çifti gözyaşı döktü. Şehit polis Ömür Erbay`ın Erzurum`da kaldıkları Çat Yolu üzerindeki Özel Harekat Şube Müdürlüğü lojmanlarında kalan eşi Şeyma Erbay ise yakınları tarafından şehidin ailesinin yanına götürüldü.