Sırada Dörtyol Kavşağı Var

Sırada Dörtyol Kavşağı Var

20 Ekim 2015

Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızı bir bir asfaltlayan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Dörtyol Kavşağı'nda da alt yapı çalışmalarının sonuna gelinmesiyle birlikte burası da asfaltı yapılan bölgeler arasına girmeye hazırlanıyor. Gece geç saatlere kadar hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekiplerimiz, buranın da en kısa zamanda asfaltını tamamlayarak hizmete sunacak.

Dörtyol kavşağında çalışmalar yoğun tempoyla sürerken bu civardaki deforme olmuş kaldırımlarda elden geçiriliyor. Yapılan tamirat çerçevesinde bordür ve parke uygulaması gerçekleştiriliyor. Alt yapı çalışmalarının yapıldığı bölgelerdeki sorunlardan biri olan kaldırımların bozulması sıkıntısı ekiplerimizin çalışmalarıyla ortadan kaldırılıyor.