Sivil Toplum Kuruluşlarından Teröre Lanet Açıklaması

Sivil Toplum Kuruluşlarından Teröre Lanet Açıklaması

13 Aralık 2016

İstanbul Beşiktaş’ta hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda çok sayıda polis ve vatandaşın şehit düşmesi ve yine çok sayıda kişinin de yaralanmasının ardından teröre tepki çığ gibi  büyüyor.

Bayburt’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ve Şahin Kızılaslan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Ellerinde teröre lanet dövizleri taşıyan grup adına açıklamayı Birlik Vakfı Bayburt Şubesi Başkanı Yusuf Elçi yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Ziyaret Edildi

Türk Dünyası Parkı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından Bayburt Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştiren sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hain saldırıda şehit düşen emniyet mensupları için İl Emniyet Müdürü Sezayi Er’e taziyelerini ilettiler.