Bayburt Belediyesi

Tarihi Taşhan’da Yıl Sonu Proje ve Etkinlik Sergisi Açıldı

Geri

Tarihi Taşhan’da Yıl Sonu Proje ve Etkinlik Sergisi Açıldı

2 Haziran 2014

Anaokulu, ilkokul, ortaokul öğrencilerinin projeleri, belediyemiz bünyesinde bulunan tarihi Taşhan’da sergilendi.

Belediyemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okullar arası atıl pil toplama kampanyasında en çok pil toplayan okullara ödüllerinin verilmesiyle başlayan açılışı yapılan 2013 - 2014 Yılsonu Proje ve Etkinlik Sergisi’nde öğrenciler hünerlerini ortaya koydu.

Sergi açılışına Valimiz Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanımız Mete Memiş, İl Jandarma Komutanı İsmail Ferhat Özbaş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Bülent Çiçek, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ednan Çalışkan, milli eğitim şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Öğrencilere Özel İlgi…

60 standın yer aldığı sergiyi gezen Valimiz Mükerrem Ünlüler ve Belediye Başkanımız Mete Memiş, tüm stantlardaki projeleri tek tek inceleyerek projeler hakkında bilgi aldı. Hünerlerini ortaya koyan bütün öğrencilerle tek tek ilgilenen Valimiz ve Belediye Başkanımız, onları takdir ederek öğrencilere üstün başarı temennisinde bulundular.

3 - 4 Haziran tarihleri arasında açık kalacak sergide yıl içerisinde okulların “Bu Benim Eserim Proje Yarışması”, “4006 TÜBİTAK Projeleri” ve yıl içerisinde yapılan değişik ders etkinliklerinin çalışmaları sergileniyor.

Aydıntepe Halk Eğitim Merkezi’nin çini çalışmalarının yer aldığı standa ise sergide özel olarak yer verildi.

5 - 6 Haziranda ise lise öğrencilerinin projeleri, aynı mekânda sergilenecek.