Tarım Yerleşkesi Avan Proje Görüşmeleri Gerçekleşti

Tarım Yerleşkesi Avan Proje Görüşmeleri Gerçekleşti

30 Aralık 2015

Şehrimizde yapılması planlanan Tarım Yerleşkesi avan proje ön etüt çalışmaları belediyemiz meclis toplantı salonunda gerçekleşti.  Projenin sunumunun da gerçekleştiği toplantıya Belediye Başkanımız Mete Memiş, Bayburt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut,  Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, Belediyemiz Fen İşleri, Plan Proje, Park Bahçeler ve İmar Şehircilik birim müdürleri ile bu birimlerde görevli personeller katıldı.

Toplantıda Bayburt ekonomisine büyük katkı sağlayacağı ve tarım ve hayvancılık sektöründe Bayburt’u söz sahibi yapacağı düşünülen kompleksin yapımı başlandığında nasıl bir yerleşim planına sahip olması gerektiği hususunda görüşmeler yapılırken çizilen avan projenin de sunumu gerçekleştirildi ve fikirler beyan edildi.  Şehrimize ekonomik manada büyük bir katkı sağlayacak Tarım Yerleşkesi’nin yapılacağı yer hakkında ise istişareler sürüyor.