Taşhan Ulusal Ölçekli Resim Sergisine Ev Sahipliği Yaptı

Taşhan Ulusal Ölçekli Resim Sergisine Ev Sahipliği Yaptı

15 Temmuz 2016

Tarihi Taşhan 22. Geleneksel Bayburt Dede Korkut Şölenleri kapsamında düzenlenen Gelenekten Geleceğe Ustaların Buluşması Karma Sergisine ev sahipliği yaptı.

Bayburt’tan ve Bayburt dışından birçok resim ve fotoğraf sanatçısının katıldığı serginin açılışını Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanımız Mete Memiş, Samsun’un İlkadım İlçesi Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun birlikte yaptılar.

Bayburt’tan Yüksel Akdaş, Özlem Doğan, Esin Şerbetçi Gursoy, Yüksel Yılmaz, Ülkü Koçan, Hanefi Sansu, Hasan Akdaş, Merve Nur Develi ile il dışından Bayram Saltabaş, Doç Dr. Vahit Novruzov, Salih Cengiz, Feridun Hacıhasanzade, Derya Arıkan ve Havva Erdem’in eserlerinin görücüye çıktığı sergiyi ilgiyle gezen protokol üyeleri bir süre sonra Taşhan’dan ayrıldılar.   Gelenekten Geleceğe Ustaların Buluşması Karma Sergisi meraklıları için şölen boyunca kapılarını açık tutacak.