Bayburt Belediyesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Bayburt Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Geri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Bayburt Belediyesi’ni Ziyaret Etti

14 Şubat 2019

Bir dizi ziyaret için Bayburt’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, programı kapsamında Bayburt Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Başkan Memiş’e Teşekkür

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Bakan Turhan, “Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Bayburt’ta 5 yıldır sürdürdüğünüz belediye başkanlığı görevi süresince yaptığınız hizmetlerin öncelikle Bayburt halkı tarafından takdirle karşılanacağını ifade etmem lazım. Makamlar, üstlenilen görevler, sorumluluklar bu hizmetleri, kaynakları etkin ve verimli kullanarak zamanı da en iyi şekilde değerlendirerek vatandaşa hizmet etme fırsatını insanlara verir. Bu manada geçen süre içerisinde yaptığınız hizmetlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Sayın Bakanımıza Teşekkür Ediyoruz

Ziyaretlerinden ve Bayburt’a yaptığı katkılardan dolayı Bakan Mehmet Cahit Turhan’a teşekkür eden Belediye Başkanı Mete Memiş ise, “Sayın Bakanımızın genel müdürlüğünden beri Bayburt, karayolları olarak, biz belediye olarak kara yollarının bütün imkânlarından faydalandık.  Şehrimizin altyapı sonrası imalatlarında sayın bakanımızın genel müdür olarak daha sonraki dönemde yine bakan olarak Bayburt’a katkıları fazlasıyla mevcut, kendisine bu konuda çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Bayburt’a Verdiğimiz Tüm Sözleri Yerine Getirdik

Konuşmasında belediye çalışmalarını da değerlendiren Başkan Memiş, “5 yıllık süre içerisinde bu aziz Bayburt halkına verdiğimiz bütün sözleri Allah’a hamd ederek söylüyorum ki yerine getirdik. Tabi ki hükümetimizin destekleri, yardımları ve kuvveti sayesinde. Belediye olarak da belediye meclisiyle, belediyenin bütün çalışanlarıyla bu şehre verilen bütün sözleri yerine getirdik. Hatta o gün planlamadığımız birçok yatırımı şehrimize kazandırdık. Sayın Cumhurbaşkanımızın emrettiği, talimatlandırdığı her meselede Bayburt Belediyesi olarak başarıyla çıktığımıza inanıyorum. Bayburt’ta özellikle mahallelerde girmediğimiz ev, girmediğimiz gönül kalmadı.  Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. İlk teşriflerinde genel müdür olarak Bayburt’taydınız. Bayburt doğru şeyler yaptı inşallah bundan sonra da doğru şeyler yapacağız” dedi.

 

Konuşmaların ardından Bayburt Belediyesi şeref defterini imzalayan Bakan Turhan’a Başkan Memiş Bayburt’un tarihi mekânlarının Bayburt Taşından yapılmış bibloları, ehramdan dokuma seccade ve Bayburt balı hediye etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a ziyaretinde Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ak Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak eşlik ederken, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.