Vali Odabaş’tan Belediye Başkanımıza Veda Ziyareti

Vali Odabaş’tan Belediye Başkanımıza Veda Ziyareti

13 Haziran 2016

Son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan ve ilimizden ayrılacak olan Valimiz Yusuf Odabaş, Belediye Başkanımız Mete Memiş’e veda ziyaretinde bulundu.

Bir süre Belediye Başkanımızla sohbet eden Valimiz Odabaş, Bayburt’ta görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ve mutluluğunu dile getirdi.

Türkiye’nin en huzurlu şehrinde görev yapmaktan da ayrıca çok mutlu olduğunu dile getiren Valimiz Odabaş, Bayburt’tan çok memnun bir şekilde ayrılacağını söyledi. Belediye Başkanımız Memiş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Valimiz Odabaş’ın Bayburt’ta başarılı çalışmalara imza attığını kaydetti. Odabaş’a yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Memiş, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.