Bayburt Belediyesi

Yaşlılar Haftasında Huzur Evi Sakinleri Unutulmadı

Geri

Yaşlılar Haftasında Huzur Evi Sakinleri Unutulmadı

22 Mart 2017

Ak Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla Memnune Evsen Huzur Evinde program düzenlendi. Huzur evi sakinlerinden Rahmi Başaran’ın Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Kenan Eroğlu, Memnune Evsen Huzur Evi Müdürü Ayetullah Meydanoğlu ve huzur evi sakinleri katıldı.

 Size Hizmet Bizim En Önemli Vazifemiz

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Memiş şunları ifade etti:

’’Devlet şefkat elini inşallah sizlere ulaştırdı. Hükümetimiz, başbakanımız, cumhurbaşkanımız bizleri sizlerin emrine amade kıldı.  Sizler için yapılması gereken ne varsa onları gerçekleştirmemizi bizden istediler. İl müdürlüğümüz olarak, ak parti İl teşkilatımız olarak, belediyemiz olarak, valiliğimiz olarak sizlere hizmet etmek bizim için onur ve şereftir. İnşallah devletimizin şefkatli elini sizlerden eksik etmeyeceğiz. Bizim inancımız odur ki size hizmet etmek, size hürmet etmek, sizin ihtiyaçlarınızla ilgilenmek bizim için en önemli vazifedir. Bu Rabbimizin de, devletimizin de, milletimizin de bizden isteğidir.’’

Belediye Olarak Her Zaman Yanınızdayız

"Şunu ifade edeyim ki bu içinde bulunduğumuz huzur evi sizin eviniz. Belki kendi evinizde bulamadığınız sıcaklığı, şefkati burada bulacaksınız. Bizde kendi anne ve babamıza, amcamıza, teyzemize nasıl hizmet ediyorsak inşallah aynıyla bu hizmetleri size yapacağız. Bu bizim vazifemizdir, sorumluluğumuzdur. Daha önce ifade etmiştim sizlere özellikle yaz mevsimi için Bayburt Belediyesinin bütün imkânlarını açacağız. Şehir parkında gezmeniz, piknik yapmanız ve Çoruh’un kenarında dolaşmanız için Bayburt Belediyesi olarak imkân sağlayacağız bu şehri sizin emrinize sunacağız. Bizler sizin emrinizdeyiz."