Yaz Sezonu Çalışmaları Dört Koldan Devam Ediyor

Yaz Sezonu Çalışmaları Dört Koldan Devam Ediyor

2 Ağustos 2015

Belediyemiz Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını dört koldan devam ettiriyor.  Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz İbn-i Sina Caddesi hastane yolu, Veysel Mahallesi ve Genç Osman Mahallesi’nde parke tamiri ve asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.

Yıkama Çalışmaları Hummalı Bir Şekilde Sürüyor

Hava sıcaklıklarının iyice artmasıyla beraber Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve ara sokaklarda yıkama çalışmasını hızlandırdı. Çalışmalar çerçevesinde Şingah Mahallesi İbn-i Sina Caddesinde de yıkama çalışması gerçekleştirildi.

Yıkama ve dezenfektasyon çalışmalarını bahar ve yaz aylarında rutin olarak uygulayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda meydana gelen tozlanma ve çamur gibi olumsuzlukları ortadan kaldırıyor.