Bayburt Belediyesi

Yeni Bir Caminin Daha Temeli Atıldı

Geri

Yeni Bir Caminin Daha Temeli Atıldı

24 Ağustos 2016

Bayburt'ta iş adamı Ekrem Seyhan tarafından yaptırılan Ekrem ve Naile Seyhan Camisi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine Vali İsmail Ustaoğlu, Ak Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanımız Mete Memiş, Garnizon Komutanı İbrahim Ayhan Vural, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sadak-ı Cariyelerinizi Bayburt’a Yapın

Protokol konuşmalarında söz alan Belediye Başkanımız Mete Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bayburtlu iş adamlarına "Sadaka-i cariyelerinizi Bayburt’a yapın" davetinde bulunduğunu hatırlatarak  "Ekrem Seyhan Amca'mız bu davete icabet etti. Yalnız bu başlangıç, Ekrem Amca bununla kalmayacak. Bu sadaka-i cariyeler sadece camiler değil bunlara yurtlar da lazım, köprüler de lazım, başka şeyler de lazım. İnşallah Ekrem Amca bunları da Bayburt'umuza kazandıracak.” dedi.

Protokol konuşmalarından sonra caminin temel atma törenine geçildi.  İl Müftüsü Kemalettin Aksoy’un yaptırdığı duanın ardından Bayburt protokolü temel atma butonuna hep birlikte bastı.